TOMÀQUET COR DE BOU:
Forma de cultiu: Es sembra de desembre a febrer, a llit calent, i directament en planter a l'aire lliure al
març-abril. Trasplantar al marc de 40x80 cm. quan les plantes tinguin 3-4 fulles. Regs freqüents en el
trasplantament i quan comencen a madurar els fruits. Convé podar les tiges i brots que la planta
produeix en excés.
Recol · lecció: Aproximadament als tres mesos del seu trasplantament.
PLÀTAN VERMELL:
El plàtan vermell és molt apreciat per la seva bella coloració i deliciós sabor amb un lleuger toc de gerds. La seva polpa és blanca i cremosa amb un to pàl·lid rosat o ataronjat. És més petit i més dolç que el banana Cavendish i està llest per ser consumit quan la seva pell adquireix un color vermellós - marró gairebé porpra.
PASTANAGA MORADA: El gust de la safàrnaria és gairebé igual al de la pastanaga taronja encara que podríem dir que és més dolç i té cert toc ' picant ' . El millor de la pastanaga morada és el seu color , un fosc porpra per fora i un cor blanc que la fa molt decorativa.
RAVE PICANT:
No hay comentarios:
Publicar un comentario